Catálogo

Albert Thió

Qui va trencar la lluna

9,9920,00

Qui va trencar la lluna és tot allò que no hauria de ser una novel·la. Comença amb l’epíleg i acaba amb el pròleg; i entremig, hi ha cinquanta-cinc relats que expliquen una sola història

SKU: N/D Categoría: Etiqueta:
Descripción

Qui va trencar la lluna és tot allò que no hauria de ser una novel·la. Comença amb l’epíleg i acaba amb el pròleg; i entremig, hi ha cinquanta-cinc relats que expliquen una sola història.

No és una història bonica. Quan Duke es queda sense amor, es troba desemparat en un món que detesta. Mentre el consumeix la tristesa, els seus relats li ofereixen el poc consol que troba en el seu miserable dia a dia. A través d’ells, parla d’ànimes esquinçades, de joves perduts, de pallassos sense gràcia, de rebels sense esperança, de meteorits a punt de caure i d’hiverns interminables. Parla de refugiar-se de la bogeria i de fugir per poder tornar a trobar-se. I, sobretot, parla d’una lluna trencada, que amaga els seus bocins entre aquestes mateixes pàgines.

Información adicional
Formato

Papel, Ebook

Género

Novela

Colección

Alejandría, 239

Nº de páginas

348

Tamaño

15 x 21.6 cm

ISBN

978-84-18397-93-6

Sobre el autor/a

Sobre el autor/a

Albert Thió Hortoneda (Girona, 1999) va obtenir el seu primer premi literari als quinze anys, el Sambori d’Òmnium Cultural, que repetiria el 2017. Amb divuit anys, la revista Núvol va publicar dos del seus relats, finalistes del Premi Núvol de Contes. També ha estat guardonat amb el Premi Literari Miquel Bosch i Jover. A més d’escriure, presenta la secció «Parlem de relats» al programa «Literalment» de Ràdio Trama de Sabadell. Ho compagina amb les carreres de Dret i de Ciències Polítiques.