Presentación de Bunyols de vent

Presentación de Bunyols de vent

Ediciones Oblicuas tiene el placer de invitarles a la presentación de Bunyols de vent

Ediciones Oblicuas tiene el placer de invitarles a la presentación de Bunyols de vent, de Agnès Esquirol, una recopilación de relatos escritos con la fluidez natural de les propias historias que se narran. El acto tendrá lugar el miércoles 11 de diciembre a las 19h en la Biblioteca Andreu Nin-Gòtic (La Rambla 30-32) en Barcelona y contará con la presencia del editor Alberto Trinidad y de la propia autora, que se prestará a la habitual firma de ejemplares.

Bunyols de vent, d’Agnès Esquirol, és una recopilació de relats escrits amb la fluïdesa natural de les pròpies històries que es narren. Alhora, la manera delicada i elegant d’apropar-se a situacions emocionalment intenses fan que les pàgines del llibre quedin immediatament impreses a la sensibilitat del lector.

Entre d’altres escenaris, serem testimonis de com una filla vetlla els últims dies del seu pare a l’habitació d’un hospital, de la curiositat malaltissa d’una noia per les persones que l’envolten en una sala d’espera, de la insospitada relació d’una dona i del lladre que li ha robat a la parada d’un autobús, o de l’estranyesa que sent una dona al seu entorn el dia que han d’enterrar el seu pare.

Jueves 11 de abril a las 19h en la Biblioteca Andreu Nin (La Rambla 30-32), en Barcelona