Catálogo

Àngels Blasco

Vint-i-quatre hores de la família Camins

7,9916,00

Novel·la curta de Àngels Blasco Ros escrita en un to còmic i desenfadat, però que amaga una punyent i dramàtica crítica social

SKU: N/D Categoría: Etiqueta:
Descripción

El Pau Camins surt de casa al matí com cada dia per anar a treballar. El que no pot imaginar és que aquell serà el dia més inversemblant de la seva vida. Després que el seu veí i company de feina li comuniqui que han estat tot acomiadats, decideix vagabundejar sense rumb ni sentit per la ciutat, allargant així el màxim possible el retorn a casa seva. Allà l’espera la Rosa, la seva dona, a qui li fa autèntic pànic explicar-li la seva nova situació. Mentrestant, tant la Rosa com els seus fills i amics, quan són conscients de la seva desaparició, mouen cel i terra per trobar-lo.

Vint-i-quatre hores de la família Camins és una novel·la curta escrita en un to còmic i desenfadat, però que amaga una punyent i dramàtica crítica social.

Información adicional
Formato

Papel, Ebook

Género

Novela

Colección

Alejandría, 250

Nº de páginas

194

Tamaño

15 x 21.6 cm

ISBN

978-84-19246-47-9

Sobre el autor/a

Sobre el autor/a

Àngels Blasco és membre de l’Escola d’Escriptura de Barcelona. Ha participat en l’antologia Extraordinàries, de Males Herbes, publicada en 2021 i ha obtingut l’accèssit al Certamen de Novel·la Breu de Mollerussa amb l’obra Amics, relacions i secrets. Té a Youtube un canal d’audiollibres en català, ANBLARO PRAT, on publica contes curts, i disposa també d’un bloc personal, angelsblascoros.blog, on escriu articles sobre diferents temàtiques.

Booktrailer

Booktrailer