Catálogo

Núria Felip

Quan creuàvem els núvols

18,00

Quan creuàvem els núvols és una novel·la àgil, de profunds sentiments on es barregen gèneres com el suspens i el romàntic.

SKU: N/D Categoría: Etiqueta:
Descripción

Arrel del seu pròxim casament, la Sofia decideix posar-se en contacte amb el seus vells amics de L’Escala, una colla de nois i noies amb qui passava els estius, i que, des dels quinze anys, quan un d’ells, el Toni, va decidir suïcidar-se, a penes s’han vist. Vint anys després d’aquell fatídic incident, que els va trasbalsar a tots i que ningú no va saber assumir, reprenen la comunicació i comencen a florir secrets que havien estar guardats tot aquest temps. Tindran prou valentia per desenterrar-los el dia en què es reuniran tots nou al seu estimat poble? I quina realitat amagada i inimaginable s’ocultarà rere aquests secrets?

Quan creuàvem els núvols és una novel·la àgil, de profunds sentiments i on no falta la intriga.

Información adicional
Formato

Papel, Ebook

Género

Novela

Colección

Impulso, 196

Nº de páginas

200

Tamaño

15 x 21.6 cm

ISBN

978-84-19805-19-5

Sobre el autor/a

Sobre el autor/a

Núria Felip i Jacas (1971) és mestra i doctora en pedagogia, professora associada de la Facultat d’Educació i Psicologia de la UdG i presidenta de la ONG Educadors Catalans amb Amèrica Llatina. És autora de les següents novel·les: Véns? T’espero. Els valors que he guanyat (Papers On Demand, 2014) i Les meves amigues les libèl·lules (Ed Neopàtria, 2019), i de nombrosos articles científics, capítols de llibres i obres d’àmbit educatiu.