Catálogo

Mª Dolors Portas

Pell de seda

6,9915,00

Pell de seda és una crua història sobre la situació real que pateixen milers de nenes a l’Índia.

 

SKU: N/D Categoría: Etiqueta:
Descripción

Tres nenes han estat capturades per uns traficants de dones i posades al servei de l’amo d’un bordell a la Munbai actual, a l’Índia. L’Anuradha, la més valenta i coratjosa de les tres, aconsegueix escapar, però de seguida la troben i és sotmesa a un autèntic infern com a càstig.

Per altra banda, la Magalí, una periodista que acaba de perdre la seva parella en un fatal accident, és enviada a la capital índia per fer un reportatge sobre l’ONG Llum del Nepal. Tal vegada, la Magalí trobi les ganes de viure que se l’escapen col·laborant amb aquesta organització, tanmateix, molt aviat comprendrà que les coses en aquest país són molt més complexes del que s’imaginava.

Pell de seda és una crua història sobre la situació real que pateixen milers de nenes a l’Índia.

Información adicional
Formato

Papel, Ebook

Género

Novel·la

Colección

Alejandría, 204

Nº de páginas

124

Tamaño

15 x 21.6 cm

ISBN

978-84-17709-61-7

Sobre el autor/a

Sobre el autor/a

Mª Dolors Portas és empordanesa, guionista i mestra. Té un màster en l’escriptura de guions per a cinema i televisió de l´UAB. Ha escrit sèries per a TV3, com  Dones d’Aigua i Estació d’Enllaç. També ha treballat en l’elaboració de programes com Noche, Noche, d’Antena 3.  Ha escrit una vintena de contes, alguns dels quals han estat publicats, com Rampells de dona (Relats breus 8 de març) i Dones invisibles (Paraules d’Adriana).