Catálogo

Isabel Solé

Oficina d’objectes perduts

8,9918,00

Els contes comparteixen una idea de fons: perdre i retrobar són components essencials de l’existència, graons de l’escala per la qual transitem

SKU: N/D Categoría: Etiqueta:
Descripción

Els contes d’Oficina d’objectes perduts, sovint des de l’humor i la ironia,  comparteixen una idea de fons: perdre i retrobar són components essencials de l’existència, graons de l’escala per la qual transitem mentre vivim. Doloroses o només molestes, de vegades alliberadores, les pèrdues —de persones, de sentiments, de confiança, de possessions…— són ineludibles, i ens afecten, per això intentem compensar-les omplint el buit que ens han deixat.

Els protagonistes dels relats es mostren atordits, disgustats o ferits perquè han perdut quelcom que era seu. Però entre pèrdua i retrobament s’obre un temps propici per als canvis, oportunitats que gairebé sempre són capaços d’aprofitar —de vegades, de manera certament discutible.

Información adicional
Formato

Papel, Ebook

Género

Relatos

Colección

Alejandría, 270

Nº de páginas

176

Tamaño

13 x 19.5 cm

ISBN

978-84-19805-30-0

Sobre el autor/a

Sobre el autor/a

Isabel Solé, psicòloga i professora de la Universitat de Barcelona al llarg de trenta-vuit anys, lectura i escriptura han estat alhora àmbit de recerca i objecte de desig. És autora de diversos llibres acadèmics, entre els quals L’ensenyament de la comprensió lectora (IX Premi d’Educació Josep Pallach) i Estrategias de lectura. Seduïda sense remei per la ficció, ha completat dos reculls de relats, Oficina d’objectes perduts (Ediciones Oblícuas, 2023) i Arrels difuses, encara inèdit.