Catálogo

Anna Antoñico

Mercè

7,9916,00

Anna Antoñico ens fa una radiografia cartera del segle xx a Catalunya tant des d’un punt de vista històric i social, como emocional

SKU: N/D Categoría: Etiqueta:
Descripción

La Mercè, una nena orfe nascuda a principis del segle, viu amb emoció el dia que una matrimoni visita l’hospici on viu i la trien como a filla. A partir d’aquell moment es convertirà en testimoni en primera persona dels fets més esgarrifosos que ha patit la humanitat als darrers anys: les dues guerres mundials, la guerra civil espanyola, la postguerra i la llarga nit del franquisme. Sempre amb el record indefugible de la seva mare mai coneguda, i amb l’amor de les bones persones que han anant omplint la seva vida, la Mercè sobreviurà amb valentia i fortalesa tots els embats del destí.

Anna Antoñico ens fa una radiografia cartera del segle xx a Catalunya tant des d’un punt de vista històric i social, como emocional.

Información adicional
Formato

Papel, Audiolibro, Ebook

Género

Novel·la

Colección

Colección Impulso, 165

Nº de páginas

202

Tamaño

15 x 21.6 cm

ISBN

978-84-18397-00-4

Sobre el autor/a

Sobre el autor/a

Anna Antoñico (Barcelona, 1951) ha conduït la seva passió per la comunicació cap al periodisme radiofònic i al doblatge. Actualment és guionista i locutora del programa Sants Fronteres a Sants 3 ràdio. A més, retransmet diverses activitats i successos pels carrers del barri de Sants durant la Festa Major. Mercè (Ediciones Oblicuas, 2020), una aproximació en primera persona dels anys de la Segona República i el Franquisme a Barcelona, és la seva primera novel·la publicada.