Catálogo

Núria Soler

Maleït Pitàgores

6,9914,00

Aella, filla de Bastian, un dels homes més importants de la Magna Grècia, és una adolescent molt diferent a les altres noies.

SKU: N/D Categoría: Etiqueta:
Descripción

Aella, filla de Bastian, un dels homes més importants de la Magna Grècia, és una adolescent molt diferent a les altres noies. En comptes de portar vestits i comportar-se com ho fan la majoria de les nenes de la seva edat, a ella li agrada vestir i comportar-se com un noi i, juntament amb els seus germans, seguir atentament les lliçons del gran matemàtic Pitàgores i de la seva escola. Tanmateix, quan Aella compleix tretze anys, el seu pare s’adona que seguint aquest camí no trobarà mai amb qui casar-la. És per aquest motiu que li ordena a l’Angelena, una de les seves esclaves, que a partir d’aquell moment s’encarregui de ensenyar-li tot el que ha d’aprendre una bona esposa, Aella es nega però l’amor arriba inesperadament.

Información adicional
Formato

Papel, Ebook

Género

Novela

Colección

Auryn

Nº de páginas

114

Tamaño

15 x 21.6 cm

ISBN

978-84-16341-96-2

Sobre el autor/a

Sobre el autor/a

Núria Soler Calvet nascuda al Masnou, Barcelona, l’any 1953 és llicenciada en matemàtiques i en psicologia. Ha estat professora de matemàtiques d’institut durant 36 anys i ha publicat material didàctic d’aquesta matèria. En últim any ha escrit tres novel·les dedicades a tres matemàtics il·lustres: Pitàgores, Tales i Arquímedes. La primera és la que tens a les mans; la segona transporta Tales al segle xix; i la tercera es centra en la dominació àrab durant el segle x.