Catálogo

Gerard Canals

L’home de la muntanya

8,9918,00

L’home de la muntanya és una novel·la d’aventures ambientada a les altes valls dels Pirineus a inicis del segle xx

SKU: N/D Categoría: Etiqueta:
Descripción

L’home de la muntanya és una novel·la d’aventures ambientada a les altes valls dels Pirineus a inicis del segle xx. En aquest incomparable escenari, un caçador s’aventura tot sol a les muntanyes a la recerca de les seves preses. Es tracta de l’últim caçador d’ossos a la ganiveta que, com és costum, amb la caiguda de les primeres neus decideix anar-se’n a buscar les coves on hibernen els ossos, amb la intenció de poder trobar algun d’aquests amagatalls i les feres que els habiten.

Però aquesta vegada la cacera no anirà com el caçador té previst, i es trobarà amb innombrables complicacions que el portaran, com en cap altra ocasió, a haver-se d’enfrontar cos a cos amb la gran bèstia de les muntanyes.

Información adicional
Formato

Papel, Ebook

Género

Novela

Colección

Alejandría, 260

Nº de páginas

112

Tamaño

15 x 21.6 cm

ISBN

978-84-19246-86-8

Sobre el autor/a

Sobre el autor/a

Gerard Canals Puigvendrelló (Vic, 1988) és consultor i professor de seguretat alimentària i medi ambient. Apassionat de l’escriptura, la cultura popular i l’observació de fauna, ha centrat part de les seves recerques personals en la recopilació de llegendes i tradicions pirinenques entorn a la figura mitològica de l’os. La novel·la que teniu a les mans és fruit d’aquestes recerques, i en ella s’hi recreen literàriament els aspectes més característics de les antigues pràctiques de caça i culte a l’os als Pirineus.