Catálogo

Joan Altimiras

L’herba creix de nit

7,9916,00

Joan Altimiras és un escriptor ascètic que no usa una paraula de més i que narra les històries com un notari omniscient que no vol que el vegin com un narrador en primera persona que va al gra

SKU: N/D Categoría: Etiqueta:
Descripción

«Joan Altimiras és un escriptor ascètic que no usa una paraula de més i que narra les històries com un notari omniscient que no vol que el vegin com un narrador en primera persona que va al gra, com si tingués urgències (…)

 L´herba creix de nit és un títol afortunat, pres de l’últim conte. Suggereix una observació poètica i també una amenaça, ja que adverteix que les coses, les persones (i un mateix) canvien mentre no les veus, van creixent o minvant sense que ho apreciïs i es tornen estranyes a la teva esquena. En el llibre hi ha dos tipus de contes: situacions originals o inesperades que exigeixen resposta a diferents tipus de persones i personatges que viuen l’última edat i reivindiquen el dret a continuar governant el seu destí».

Manuel Valdés Miyar

eqüències.

Información adicional
Formato

Papel, Ebook

Género

Relatos

Colección

Alejandría, 245

Nº de páginas

188

Tamaño

15 x 21.6 cm

ISBN

978-84-19246-18-9

Sobre el autor/a

Sobre el autor/a

Joan Altimiras ( Barcelona, 1953)  és farmacèutic i directiu d’hospitals. Ha sigut alumne de l’Aula d’Escriptors i de l’Escola d’Escriptura de l’Ateneu Barcelonès. Alguns  dels seus contes s’han publicat en antologies (Qué me estàs contando2007, Café con letras, 2008 i Els Nigrants i Altres Contes, 2020) i han estat finalistes en premis literaris («Els 4 Gats», «Premis literaris ciutat de Tarragona 2019-2020)» i «Concurs de relats curts TMB 2020 i 2021»).