Catálogo

Genoveva Montserrat

La tirania del feble

8,9918,00

Situat en un poblet de l’Empordà, el relat reflexiona sobre la relació que s’estableix entre algú culte i intel·ligent, amb el subjecte al qual parasita, la seva víctima

SKU: N/D Categoría: Etiqueta:
Descripción

Situat en un poblet de l’Empordà, el relat reflexiona sobre la relació que s’estableix entre algú culte i intel·ligent —per bé que internament dèbil, incapaç d’abordar cap conflicte i amb habilitat per a crear al seu voltant una xarxa de relacions disposades a salvar-lo de tot allò que li resulta una nosa—, amb el subjecte al qual parasita, la seva víctima, feliç de compartir la vida amb ell ignorant la teranyina de dependència que el tirà teixirà al seu voltant. La persona sotmesa, malgrat que forta i lluitadora, resta immersa en una ceguesa tal que no li permet distingir la seva realitat. Fins que, potser, algun fet la desvetllarà de la letargia… I, per fi, comprendrà. Heus aquí la història de la Blanca.

Información adicional
Formato

Papel, Ebook

Género

Novela

Colección

Alejandría, 253

Nº de páginas

216

Tamaño

15 x 21.6 cm

ISBN

978-84-19246-62-2

Sobre el autor/a

Sobre el autor/a

Genoveva Montserrat va néixer a Barcelona l’any 1968, però viu a Banyoles des de fa molt temps. És Doctora en Farmàcia i ha passat la major part de la seva vida laboral exercint de  professora de microbiologia a la Universitat. Actualment dirigeix una consulta pròpia de medicina alternativa, nutrició i teràpia microbiològica. La tirania del feble (Ediciones Oblicuas, 2022) és la seva primera obra publicada i la seva presentació com a escriptora.