Catálogo

Josep Mumany

La porta de vidre fumat

9,9920,00

Novel·la on es mesclen diversos gèneres literaris (drama, policíac, juvenil, bildungsroman) per conformar una mirada introspectiva del món en el que vivim

SKU: N/D Categoría: Etiqueta:
Descripción

El Xavier és un nen adoptat per una família benestant de Barcelona. Malgrat que viu una vida còmode envoltat de bones persones, en arribar l’adolescència comença a sentir-se especialment afectat per les coses que passen al seu voltant. Una nit, en somnis, obre una porta de vidre fumat que canviarà radicalment la seva forma d’interpretar la realitat i l’obligarà a resoldre una de les seves més grans obsessions: descobrir qui va ser la seva mare biològica.

La porta de vidre fumat és una novel·la on es mesclen diversos gèneres literaris (drama, policíac, juvenil, bildungsroman) per conformar una mirada introspectiva, i a la vegada social, del món en el que vivim. Una invitació a travessar els llindars que constrenyen el nostre entorn en petites presons conductuals.

Información adicional
Formato

Papel, Ebook

Género

Novela

Colección

Alejandría, 267

Nº de páginas

304

Tamaño

15 x 21.6 cm

ISBN

978-84-19805-17-1

Sobre el autor/a

Sobre el autor/a

Josep Mumany Baños va néixer a Cornellà del Llobregat l’any 1965, però tota la vida ha viscut a Viladecans. Ha treballat de  formador i Administratiu i es músic aficionat. També ha estat membre de diverses entitats de cultura popular i ha col·laborat en l’edició de llibres sobre temes de memòria històrica i patrimonial de Viladecans amb l’entitat: Grup Tres Torres; ha escrit articles d’opinió i publicat alguns relats curts en diverses revistes locals de Viladecans.