Catálogo

Carme falguera

La lluna del caçador

8,9918,00

En les nou històries d’aquest llibre, hi ha difunts, assassinats, dibuixants de còmics, contraban i, fins i tot, un ostatge que es dedica a filosofar sobre el destí

SKU: N/D Categoría: Etiqueta:
Descripción

Com ha de ser un enterrament en primavera? El protagonista del primer relat està convençut que ha de ser gris i plujós. I si haguessis de dibuixar la teva dona ideal, la dibuixaries com una deessa, o com un àngel caigut? Com actuaran en Llobet i el seu equip quan comencen a aparèixer cadàvers sense cap repartits per Barcelona i voltants?

En les nou històries que es descabdellen en aquest llibre, hi ha difunts, assassinats, dibuixants de còmics, contraban i, fins i tot, un ostatge que es dedica a filosofar sobre el destí en el moment més inoportú. I, no podia faltar, un assassí en sèrie. Sovint amb ironia, a vegades amb cruesa, anirem seguint les passes d’un mosso d’esquadra que ens mostrarà que la vida i la mort tenen estranyes maneres de sorprendre’ns. A vegades, més d’una.

Información adicional
Formato

Papel, Ebook

Género

Relatos

Colección

Alejandría, 266

Nº de páginas

132

Tamaño

15 x 21.6 cm

ISBN

978-84-19805-10-2

Sobre el autor/a

Sobre el autor/a

Carme Falguera Sanz va néixer a Sabadell l’any 1964. Després de treballar molts anys en el món de la informàtica, ara es dedica a l’escriptura. Ha guanyat els següents premis literaris amb diversos relats: V premi literari Maig, Vila-Real, maig, 2001; I Premi Clara Alzina, Sabadell, abril, 2002; III Premi Ciutat de Sant Andreu de la Barca, juny 2002; III Concurs relats breus de Navàs, 2018; i XXXI Conte curt Antoni Gomila Sant Bartomeu, Montuïri, agost, 2022.