Catálogo

Josep Lluís de Villasante

La gàbia dels muts

8,9918,00

La gàbia dels muts és una novel·la que explora el món dels músics d’elit, l’èxit i l’abús de poder, així com el conflicte de fa mil·lennis a l’Orient Mitjà

SKU: N/D Categoría: Etiqueta:
Descripción

En Max rep una trucada de l’Elena. Li demana que l’ajudi a trobar la Kath, una amiga dels vells temps, però dubta si ajudar-la. No està segur de voler reobrir una ferida mal cicatritzada de l’època en què anava amb el grupet de músics que formaven el seu germà Pau, l’Elena, el Carles i la Kath i van ser testimonis de la desaparició d’un important violí.

Max accepta finalment amb l’esperança que potser acabarà per esbrinar què va passar amb aquell violí. Quan comença a estirar infructuosament dels fils que té més a l’abast, no pot imaginar l’aventura que l’espera.

La gàbia dels muts és una novel·la que es desenvolupa al voltant d’un misteri amagat, però omnipresent, i explora el món dels músics d’elit, l’èxit i l’abús de poder, així com el conflicte de fa mil·lennis a l’Orient Mitjà.

Información adicional
Formato

Papel, Ebook

Género

Relatos

Colección

Alejandría, 280

Nº de páginas

198

Tamaño

13 x 19.5 cm

ISBN

978-84-19805-55-3

Sobre el autor/a

Sobre el autor/a

Josep Lluís de Villasante i Tapias va néixer a Barcelona el 1959 i és economista de professió. Ha ocupat diferents posicions directives al sector públic, a una de les Big Five del món de la Consultoria i a bancs d’inversió. També ha estat professor de finances en postgraus d’especialització en diverses universitats i ha publicat una vuitantena d’articles econòmics i socials a diferents mitjans escrits. És autor de El club dels robinhoods (Quòrum llibres, 2019).