Catálogo

Ramon Pouplana

La bellesa és al carrer

7,9918,00

La bellesa és al carrer ens presenta les vides paral·leles de dos amics a la recerca de les seves llibertats individuals i col·lectives en el període revolucionari 1968 a Europa

SKU: N/D Categoría: Etiqueta:
Descripción

La bellesa és al carrer ens presenta les vides paral·leles de dos amics d’escola a la recerca de les seves llibertats individuals i col·lectives en el període revolucionari del 1967-1968 a Europa. L’Òscar es matricula a l’Institut de Teatre de Barcelona, on reviu records dolorosos de l’adolescència quan confronta la ficció i els sentiments. En paral·lel, el Víctor es trasllada a París per estudiar fotografia, i viurà la revolta social del maig del 68 fotografiant i combatent pels carrers de la ciutat amb la Christinne, una estudiant de Sociologia de Nanterre.

Les ànsies de llibertat d’aquella època es poden resumir en una frase pintada als carrers de París: «Volem canviar el món per canviar nosaltres mateixos».

Información adicional
Formato

Papel, Ebook

Género

Novela

Colección

Alejandría, 236

Nº de páginas

284

Tamaño

15 x 21.6 cm

ISBN

978-84-18397-83-7

Sobre el autor/a

Sobre el autor/a

Ramon Pouplana és llicenciat en Història i Teoria de l’Art i professor universitari de la Universitat de Barcelona.  Ha dirigit diversos espectacles teatrals, ha exercit de col·laborador periodístic en diverses revistes,  ha desenvolupat diverses exposicions fotogràfiques individuals i és autor de les següents obres teatrals: Maig 68: una utopia, Luda Ilota i ginecocràcia i de Taller de fantasía, emesa per TVE, traducció de La nit de les joguines, de Josep Benet i Jornet.