Catálogo

JC Granell

Gràcies per la seva atenció

8,9918,00

Gràcies per la seva atenciço és una trepidant novel·la on s’entremesclen gèneres com el policíac o el detectivesc, però on també hi ha cabuda a qüestions de caire psicològic

SKU: N/D Categoría: Etiqueta:
Descripción

Després d’una controvertida conferència on el ponent, el pediatra Elies Vendrell, té una batussa dialèctica amb el catedràtic de pediatria de la Universitat de Màlaga, comencen a esdevenir-se una sèrie de fets que acaben amb l’aparent suïcidi del doctor Vendrell. A partir d’aquest moment, el Jordi, el seu fill, decideix investigar les causes de la seva mort i endinsar-se en aspectes de la vida del seu pare que li eren desconeguts.

Gràcies per la seva atenció és una trepidant novel·la on s’entremesclen gèneres com el policíac o el detectivesc, però on també hi ha cabuda a qüestions de caire psicològic i on s’aprofundeix, d’una manera no gaire comuna en aquests gèneres, en l’àmbit emocional dels personatges.

Información adicional
Formato

Papel, Ebook

Género

Novela

Colección

Alejandría, 233

Nº de páginas

314

Tamaño

15 x 21.6 cm

ISBN

978-84-18397-75-2

Sobre el autor/a

Sobre el autor/a

JC Granell és l’alter ego literari d’un pediatre barceloní que des de fa anys viu i treballa a Suïssa. Al llarg de la seva carrera professional ha escrit i publicat més de 200 documents científics entre articles de recerca o divulgació, comunicacions a congressos, estudis i capítols de llibres. També és l’autor d’un llibre d’autoajuda per a pares d’adolescents. Gràcies per la seva atenció (Ediciones Oblicuas, 2021) és la primera novel·la que publica.