Catálogo

Fina Pau

Els esculls d’un temps

9,9920,00

Els esculls d’un temps parla de les dificultats de moltes dones del nostre país en ser les primeres en enfrontar-s’hi a unes lleis que no s’acabaven d’adaptar als nous temps

SKU: N/D Categoría: Etiqueta:
Descripción

La Mariona no és una noia valenta, més aviat el contrari, però les circumstàncies i la rebel·lia que li neixen a l’adolescència la faran molt més atrevida del que ella mateixa es pensava. Saltarà barreres que no s’imaginava, i que la duran a viure uns quants desencerts. Mentrestant,  al seu voltant s’esperen uns canvis en la societat que ella frisa perquè es duguin a terme. Durant tota la narració, que transcorre des de la mort d’en Franco i la transició fins als nostres dies, la Mariona perdrà molta de la seva candidesa inicial.

Els esculls d’un temps parla de les dificultats de moltes dones del nostre país en ser les primeres en enfrontar-s’hi a unes lleis que no s’acabaven d’adaptar als nous temps.

Información adicional
Formato

Papel, Ebook

Género

Novela

Colección

Impulso, 198

Nº de páginas

218

Tamaño

15 x 21.6 cm

ISBN

978-84-19805-23-2

Sobre el autor/a

Sobre el autor/a

Fina Pau Berenguer va néixer a Olot el febrer de l’any 1958. Va cursar els estudis d’Auxiliar d’infermeria i va estar treballant fins a la seva jubilació al geriàtric Montsacopa d’Olot. Enamorada de la lectura des de molt petita, es va matricular a l’escola d’escriptura de l’Ateneu barcelonès, on va cursar diversos estudis.

Els esculls d’un temps (Ediciones Oblicuas, 2023) és la seva primera novel·la publicada.