Catálogo

Garb Bóreas

El vol de les orenetes

8,9918,00

Un llibre salva la vida d’una persona i es converteix en la seva condemna. A través d’aquest fil conductor es conforma la narració del protagonista

SKU: N/D Categoría: Etiqueta:
Descripción

Un llibre salva la vida d´una persona i es converteix en la seva condemna. A través d´aquest fil conductor es conforma la narració amb flash-backs on s´intercala el pensament contemporani del protagonista amb l´explicació de la seva vida: història d´una resurrecció larvada per un passat conflictiu. Generar una vida nova per allunyar-se de les anteriors conduirà a una patologia literària.

De les trinxeres de la Primera Guerra Mundial al París dels anys 20, de la misteriosa Pondichéry a Alger, del nord de la Bretanya a l´escenari alpí del llac Léman, un home seduït per un model intel·lectual el converteix en la seva taula de salvació. El protagonista, sota la influència literària de Marcel Proust i d´Albert Camus, crearà l´obra que no pot acabar sense conseqüències.

Información adicional
Formato

Papel, Ebook

Género

Novela

Colección

Alejandría, 241

Nº de páginas

210

Tamaño

15 x 21.6 cm

ISBN

978-84-18397-95-0

Sobre el autor/a

Sobre el autor/a

Garb Bóreas. Nascut a Barcelona, estranger a l’Hospitalet de Llobregat i indígena a París. Ha transitat amb un carro de la compra per Venècia, perquè tothom que hi viu sap que sempre s’acaba omplint d’alguna cosa. Ha portat una baguette sota el braç com a bon parisenc que trepitja llambordes abans d’anar a esmorzar. Militant del nomadisme, afiliat al sentiment, observador pirata, erudit de sensacions amant de les «comes suspensives».