Catálogo

Rosó Falp

El secret

5,9912,00

El secret narra la història de tres generacions d’una família que regenta un restaurant al Barri de la Ribera de Barcelona durant el segle xx

SKU: N/D Categoría: Etiqueta:
Descripción

El secret narra la història de tres generacions d’una família que regenta un restaurant al Barri de la Ribera de Barcelona durant el segle xx. Els Casadevall són una família humil que, amb dedicació i esforços, sobreviu amb dignitat amb el seu petit negoci en una ciutat que emergeix de la postguerra.

Rosó Falp, des del primer capítol, enfila el teixit del relat amb agulla fina, però amb puntades precises i incisives que perfilen els personatges sense fissures. Embasta complicitats, broda passions, forada traus de ressentiments, cus pactes amb gafets i botons i, quan cal, afegeix puntes i randes de somnis i il·lusions. El teixit, però, amaga un secret ben fermat. Fins que un dia la roba massa rebregada s’estripa en mil bocins i la història canvia de rumb.

Información adicional
Formato

Papel, Ebook

Género

Novela

Colección

Alejandría, 224

Nº de páginas

96

Tamaño

15 x 21.6 cm

ISBN

978-84-18397-29-5

Sobre el autor/a

Sobre el autor/a

Rosó Falp Clavaguera (Barcelona, Barri de la Ribera, 1956) és llicenciada en Filosofia i Ciències de l’Educació i en Dret. Es declara admiradora dels autors clàssics, especialment de la literatura russa, com Tolstoi. També ha estat influenciada per l’escriptura introspectiva de Virginia Woolf, sense deixar de banda autors catalans com Manuel de Pedrolo i autors en llengua castellana com Javier Cercas, Almudena Grandes o García Márquez.