Catálogo

Albert Álvarez

Diari nocturn de versos magnètics

5,9912,00

L’autor diu que el poeta resta ingràvid i atent en els replecs de la vida quotidiana, trasteja el desig del somni silent i es manté arrelat en els esdeveniments dels dies

SKU: N/D Categoría: Etiqueta:
Descripción

L’autor diu que el poeta resta ingràvid i atent en els replecs de la vida quotidiana, trasteja el desig del somni silent i es manté arrelat en els esdeveniments dels dies, tot procurant captar i desxifrar agosaradament l’estol de signes que hi ha al seu entorn (al cel i a la terra). Però, vet ací, que mai sabrà ben bé si és el misteri poètic el que l’atrapa primàriament i de sobta o si bé és al revés. El cert és que amb el seu frenesí i llengua de follia ens desvetlla i recorda l’aura d’innocència i de novetat de que estan fetes les coses i experiències diàries. El poeta, en definitiva, anomena i desvetlla les imatges del món, tot constituint-se en un indagador dels petits detalls més insignificants del seu voltant.

Información adicional
Formato

Papel, Audiolibro, Ebook

Género

Poesía

Colección

Alejandría, 226

Nº de páginas

66

Tamaño

13 x 19.5 cm

ISBN

978-84-18397-45-5

Sobre el autor/a

Sobre el autor/a

Albert Álvarez va néixer a Barcelona al 1955. És un professional polivalent en diferents disciplines, llicenciat en Antropologia y diplomat en Treball Social. Ha publicat els següents llibres de poesia: L’agre-doç perfil del solstici (Ajuntament de Cerdanyola), Bes de claror (Ajuntament de Cerdanyola), Aiguasexe (Ediciones Oblicuas), Caravana de llunes (Ediciones Omicrón), Saberse de paso (Ediciones Oblicuas) i Besos càlids en un jardí encès (Ediciones Oblicuas).