Catálogo

Magda Barceló

De la rauxa i del seny

6,9915,00

Magda Barceló, coach professional i col·laboradora de diversos mitjans com Catalunya Ràdio o el diari digital 20 Minutos publica el seu primer poemari

SKU: N/D Categoría: Etiqueta:
Descripción

«De la rauxa i del seny conté un total de vint-i-vuit poemes repartits en quatre blocs. Resulta interessant la contraposició del títol del primer bloc, “Cercant el seny”, amb el del segon, “Rauxa dels temps”, perquè l’un ens porta cap al sentit comú, cap a la maduresa i l’equilibri vinculats —aparentment— amb el pas del temps, i l’altre ens remet a rampells i situacions sobtades, fruit d’un temps i d’un moment concrets. En el tercer bloc, “Oratges”, que ens evoca tant el suau vent terral com el temps climatològic, trobem una introspecció nítida i veraç, valenta. El bloc final rebla i sintetitza la intenció del poemari que ja hem anat exposant. En definitiva, i tant si ens deixem portar pel seny com per la rauxa, la lectura d’aquests poemes esdevindrà, sens dubte, reconfortable.

Información adicional
Formato

Papel, Ebook

Género

Poesía

Colección

Alejandría, 249

Nº de páginas

62

Tamaño

13 x 19.5 cm

ISBN

978-84-19246-43-1

Sobre el autor/a

Sobre el autor/a

Magda Barceló (Reus, 1976), mare i coach professional, compagina l’acompanyament de processos de creixement personal amb l’escriptura i la divulgació. Ha escrit Tu vida épica. Una hoja de ruta para tomar las riendas de tu vida y liberar la fuerza de tu propósito, es coautora de Gatherings: How to participate in, host or facilitate rEvolutions with abracadabra i Inclusion around the clock. Col·labora amb diversos mitjans audiovisuals com Catalunya Ràdio o el diari digital 20 Minutos.