Catálogo

Dolors Gutiérrez

Buscant l’anonimat

8,9918,00

Buscant l’anonimat és un recull de contes de diferents temàtiques i extensions. Escrits amb un estil directe i sense artificis

SKU: N/D Categoría: Etiqueta:
Descripción

Buscant l’anonimat és un recull de contes de diferents temàtiques i extensions. Escrits amb un estil directe i sense artificis, descriuen històries que poden semblar de l’àmbit quotidià, però que, la majoria de vegades, pateixen un gir inesperat que les situa en l’òrbita del fet inquietant o desassossegant, implicant el lector emocionalment en els esdeveniments relatats.

Així, acompanyarem a personatges al fil del delicte, desesperats per símptomes d’una malaltia que no acaba de ser diagnosticada, viatjant a països llunyans rere les arrels familiars o a dones sotmeses al masclisme inherent del regne de Pèrsia. Una oportunitat perfecta per descobrir la veu narrativa d’una nova autora en llengua catalana.

Información adicional
Formato

Papel, Ebook

Género

Relatos

Colección

Alejandría, 261

Nº de páginas

120

Tamaño

15 x 21.6 cm

ISBN

978-84-19805-00-3

Sobre el autor/a

Sobre el autor/a

Dolors Gutiérrez Pertegal (Barcelona, 1957) viu a cavall entre la seva ciutat natal i un poble del Priorat. Té el grau de Magisteri i és llicenciada en Història de l’Art i Psicopedagogia. La seva carrera professional en el món de l’educació s’ha desenvolupat treballant com a mestra, psicopedagoga i formadora al llarg dels darrers quaranta anys. A l’àmbit artístic va treballar per a diferents ajuntaments, com el de Montornès del Vallès, on va organitzar unes quantes edicions del Festival Mont-Art.