Catálogo

Agnès Esquirol

Bunyols de vent

6,9915,00

Bunyols de vent, d’Agnès Esquirol, és una recopilació de relats escrits amb la fluïdesa natural de les pròpies històries que es narren.

 

SKU: N/D Categoría: Etiqueta:
Descripción

Bunyols de vent, d’Agnès Esquirol, és una recopilació de relats escrits amb la fluïdesa natural de les pròpies històries que es narren. Alhora, la manera delicada i elegant d’apropar-se a situacions emocionalment intenses fan que les pàgines del llibre quedin immediatament impreses a la sensibilitat del lector.

Entre d’altres escenaris, serem testimonis de com una filla vetlla els últims dies del seu pare a l’habitació d’un hospital, de la curiositat malaltissa d’una noia per les persones que l’envolten en una sala d’espera, de la insospitada relació d’una dona i del lladre que li ha robat a la parada d’un autobús, o de l’estranyesa que sent una dona al seu entorn el dia que han d’enterrar el seu pare.

Información adicional
Formato

Papel, Ebook

Género

Relatos,

Colección

Alejandría, 202

Nº de páginas

154

Tamaño

15 x 21.6 cm

ISBN

978-84-17709-69-3

Sobre el autor/a

Sobre el autor/a

Agnès Esquirol va néixer a Sant Joan de Mediona (Alt Penedès). És Filòloga i doctora en Lingüística per la UB; actualment es dedica a la docència. Ha col·laborat com a articulista amb el diari PuntAvui, amb el setmanari La Fura i com a assessora lingüística a l’IEC. Ha publicat l’assaig Elogi de la vaguetat lingüística (Pagès Editors. 2011) i Bunyols de vent (Ediciones Oblicuas, 2019) és la seva primera aproximació al món de la ficció.