Catálogo

Albert Álvarez

Besos càlids en un jardí encès

5,9912,00

Els versos són una bona eina de coneixement i recreació delirant per penetrar el cor dels parcs on hi ha jardins frondosos amb colors llampants i virolats.

 

SKU: N/D Categoría: Etiqueta:
Descripción

Albert Álvarez s’aproxima amb aquest poemari a la poètica dels jardins selvàtics i feréstecs. Aquests representen meandres i escampalls verds amb flors de tota mena i plantes ornamentals depenent de cada estació de l’any. Els versos són una bona eina de coneixement i recreació delirant per penetrar el cor dels parcs on hi ha jardins frondosos amb colors llampants i virolats. També un jardí pot constituir una bona metàfora de l’escenari encès on expressar el desig i besos càlids dels enamorats.

Però hi ha jardins privats i públics, naturals i urbans, tots ells carregats d’històries emocionals que afecten al cor i al pensament que convé recordar, percebre i representar amb l’energia de la fantasia.

Información adicional
Formato

Papel, Ebook

Género

Poesía

Colección

Alejandría, 203

Nº de páginas

68

Tamaño

13 x 19.5 cm

ISBN

978-84-17709-63-1

Sobre el autor/a

Sobre el autor/a

Albert Álvarez va néixer a Barcelona en 1955. És un professional polivalent en diferents disciplines, llicenciat en Antropologia y diplomat en Treball Social. Ha publicat els següents llibres de poesia: L’agre-doç perfil del solstici (Ajuntament de Cerdanyola), Bes de claror (Ajuntament de Cerdanyola), Aiguasexe (Ediciones oblicuas), Caravana de llunes (Ediciones Omicrón) i Saberse de paso (Ediciones Oblicuas), a més de quatre llibres d’assaig de diferents temàtiques relacionades amb les ciències socials.